Sant Cebrià de Vallalta

Comunicat del grup municipal socialista a l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

  • AGRUPACIÓ PSC SANT CEBRIÀ DE VALLALTA
  • Actualitzat:
  • Creat:

Davant la situació política que estem patit en el nostre poble, l'agrupació del PSC es va reunir dissabte dia 24 i va decidir fer públic aquest comunicat:

A les darreres eleccions municipals el nostre poble va escollir majoritàriament a l’agrupació de veïns amb un 36%, nosaltres ens quedàvem amb un 10% i sumant amb la resta de l'oposició un 56%.

La nostra posició des del primer dia va ser que restariem a l'oposició fent la nostra tasca de control i impuls del govern, i la nostra decisió es va fonamentar en que no ens agradava l’agrupació de veïns per la seva falta de base ideològica com a grup, el nostre desconeixement dels regidors com a persones d’aquest grup i a la campanya que havien fet: “ Nosaltres som veïns no polítics..”

Algunes de les polítiques dutes a terme han estat encertades en aquest temps, altres no.

No hem compartit l’augment salarial d’alguns electes, ni l’acomiadament de personals vitals pel nostre ajuntament (entre ells el personal de l’escola bressol que ara fa falta).

Tanmateix és conegut que l’actual govern està absolutament desfet amb baralles entre ells i amb aplicació de polítiques diferents el que fa tenir bloquejat qualsevol actuació i inversió en el nostre poble.

Farà un mes el nostre grup va proposar a la resta de l'oposició dur a terme accions per intentar redreçar l’equip de govern i creiem ara més que mai buscar una solució.

El desgovern actual amb patiment pel nostre poble no pot continuar i a diferència del maig del 2015 el nostre grup participarà a la gestió de l’actual crisi municipal i si és possible coparticiparem d'una forma o d’altra en un canvi de polítiques i de govern municipal.