Sant Cebrià de Vallalta

CRÒNICA PLE MUNICIPAL OCTUBRE 2017

  • PSC SANT CEBRIÀ DE VALLALTA
  • Actualitzat:
  • Creat:

Resultat de les Mocions contra la violènca i Impostos.

Contra la violència exercida per la policia, tots els representats del nostre poble en ple es posicionen en contra!

Al darrer Ple Municipal es varen presentar tres mocions de condemna contra els fets de l'1 d’octubre. Bàsicament dues d’elles conmdemnaven la violència en una moció integradora que pretenia  sumar totes les sensibilitats de la nostra població i a l’altra moció, presentada pels independentistes, afegien el suport a la independència, evidenment només es podien sumar ells.

El PSC va retirar la seva moció i es va sumar a la presentada pels grups no independentistes per tal d'aconseguir unir a tot el poble contra la violència exercida per la policia, que finalment es la que es va aprovar per unanimitat!

 

Aprovat per la mínima els impostos municipals pel 2018

També es va aprovar la molt petita baixada d'impostos amb el nostre vot a favor, dissortadament per les ausències de regidors del mateix equip de govern que no hi eren per vèncer, suposadament per discrepàncies entre ells mateixos i que es van veure reflectides durant la sessió.

El PSC de Sant Cebrià segueix actuant amb responsabilitat, tot i que són temps difícils, l'activitat municipal i els problemes dels nostres vilatans no s'aturen i els hem de seguir donant solucions.

 

Pere Vega i Sànchez

1r Secretari PSC Sant Cebrià de Vallalta