Sant Cebrià de Vallalta

Les formacions polítiques “Junts per sí” i la “CUP” rebutjen les propostes de millora per la nostra població que el PSC havia presentat al Parlament de Catalunya.

  • AGRUPACIÓ PSC SANT CEBRIÀ DE VALLALTA
  • Actualitzat:
  • Creat:

En el passat debat pressupostari el nostre grup al parlament va defensar tres eixos que considerava importants per al nostre poble: dos d'ells basats en la mobilitat i l'altre en un tema cabdal com és l'educació.

Així en el tema de la mobilitat varem demanar:

“El Govern de la Generalitat, dins les disponibilitats pressupostàries per a l’any 2017, augmentarà el servei de bus interurbà que uneix la població de Sant Cebrià de Vallalta amb Canet de Mar, Sant Pol de Mar i l'hospital de Calella, garantint una expedició cada hora, en cada sentit, els dies laborables i festius entre les 6h i les 21h. (Maresme)”

Això permetria millorar molt les comunicacions que en aquests moments tenim tant amb Barcelona com amb els pobles del costat i l'Hospital de Calella.

L'altra esmena que vàrem presentar i que considerem fins i tot més important és la referida als barracons i que també va ser rebutjada amb els vots de Junts per sí i la CUP:

“El Govern de la Generalitat, dins les disponibilitats pressupostàries per a l’any 2017, redactarà l’avantprojecte i projecte executiu del nou IES, per eliminar els actuals barracons de l'Institut de la Vallalta a Sant Pol de Mar on acudeixen els estudiants de Sant Cebrià.”

Cal tenir en compte que l'institut de la Vallalta, que és el de referència per al nostre poble, cada any puja un curs més i per tant cal augmentar els números de barracons.

Per això el grup socialista demanava com a mínim concreció amb la redacció del projecte de construcció del nou institut però dissortadament Junts pel si i la CUP ho han descartat. 

Està clar que ara tenen altres prioritats.