Sant Cebrià de Vallalta

Les socialistes deploran la falta de civisme i el nefast servei de recollida d'escombraries

  • PSC SANT CEBRIÀ DE VALLALTA
  • Actualitzat:
  • Creat:

El nostre poble està vivint el que es pot declarar ja com legislatura negra, i aquest darrer any serà sense dubte més fosc.

El nou servei de recollida d'escombraries ho veiem i ho hem denunciat públicament com la deixadessa de funcions de l'alcaldessa i el seu monolític govern (anomenat ja en el carrer Societat limitada unipersonal S.L.U ).

Tanmateix però això no ens pot fer oblidar les nostres obligacions com veins i veïnes i per això volem condemnar fermament l'atac al civisme i al nostre poble que ha dut a terme un grup anomenat La Forja.

Us adjuntem les fotos i el seu comunicat, no participem i condemnem fermament les accions d'aquest aquest grup que ha embrutat el nostre poble, que l'ha pintat i que ens ha fet avergonyir.

Finalment qui ha patit ha estat el nostre poble i els treballadors i treballadores municipals que han hagut de recollir el que altres han abocat.

No és aquesta la forma de fer-nos escoltar.

Sabem de la frustació que tots plegats patim per la usurpació de la democràcia que ha fet l'alcaldessa SLU però no, així no!

Fitxers adjunts: