Sant Cebrià de Vallalta

Nou comunicat dels socialistes envers el trencament del govern municipal

  • Actualitzat:
  • Creat:

Fa 15 dies vàrem fer un primer comunicat on manifestàvem que calia actuar davant del bloqueig que patia el nostre poble per les baralles entre els membres de l’equip de govern.

Sala Plens
Sala Plens

Per això explicàvem que ja havíem tingut una reunió amb la resta de l'oposició a on vàrem proposar accions conjuntes per desencallar, accions que la resta de l'oposició no va considerar.

Tanmateix, convocat pels ara regidors de govern destituïts, varem tenir altra reunió per explorar la possibilitat de treballar en conjunt els grups de CUP, ERC, PSC i Pdact (antiga Convergència) i aquests regidors.

Aquella reunió primera va servir per concretar que calia fer un esforç per formar un govern estable i funcional, calia per tant trobar els punts d'unió per al nostre poble.

10 dies més tard els regidors de l’AVSC ens comunicaven que els grups independentistes havien vetat cap reunió on els socialistes foren presents.

Una vegada vist el retrovisor cal igualment plantejar futur, ara que no tenim govern municipal i creiem inviable la governança a través només d'una alcaldessa, el nostre poble és el premi i cal empenyar-se.

Com el grup d’esquerres del nostre ple municipal creiem que cal bastir un govern, nosaltres no posem murs (en tenim prou amb els Republicans d'en Trump) és cert que la desfeta municipal és responsabilitat de l’antic equip de govern però també és cert que moltes vegades els han acompanyat en els seus desencerts el PDeCAT que els ha aprovat l’acomiadament indiscrimat de personal del nostre ajuntament i els pressupostos municipals, fins i tots la CUP no es va oposar als darrers amb la justificació que tindríem gespa al camp de futbol.

Ens vam posar per tant a disposició i des del lloc que fora, per ajudar a governar el nostre poble. I ens posem, però no hem participat ni participarem en acomiadaments de treballadores municipals que debilita els serveis que presta el nostre poble, exemple tenim amb l’acomidament del personal de l’escola bressol duta a terme per Pdcat i l’antic govern.

Estem disposats a bastir, construir, impulsar i a controlar si s’escau pel benestar dels nostres vilatans.

Sant Cebria val un esforç, no farem murs, aportarem il·lusió i treball.


 

Paraules clau: