Sant Cebrià de Vallalta

Posicionament del grup socialista respecte l’enllumenat de Can Palau i Castellar d’Índies

  • AGRUPACIÓ PSC SANT CEBRIÀ DE VALLALTA
  • Actualitzat:
  • Creat:

En el proper ple municipal es presentarà a aprovació els projectes de l'enllumenat de Can Palau i Castellar d’Índies

En el proper ple municipal es presentarà a aprovació els projectes de l'enllumenat de Can Palau i Castellar d’Índies, projectes que ja es varen presentar anteriorment pero que no es varen aprovar degut als dubtes plantejats pels propis grups municipals i per part de les veïnes i veïns del nostre poble.

El nostre grup municipal demana per la seva aprovació:

  • Assemblea informativa on s’expliqui el projecte i la possibilitat legal de posar els menys fanals possibles, atès que considerem que els barris del nostre poble volen conservar el seu lligam amb la natura, que en part es perdrà per la invasió lumínica.

 

  • Aproximació econòmica de la possibilitat de soterrar l’enllumenat de Can Palau (a Vistamar ja està previst).

 

  • Votació per part de les nostres veïnes i veïns d’aquests projectes (amb les diferents propostes) en tant que a l’abril del 2015 el PSC-ERC-CiU-TXSC-CUP i diferents associacions dels nostres barris vam signar un document en que ens comprometiem a aquesta votació, en tant que els veïns haguessin de pagar part d’aquest projecte.

Els socialistes vam traslladar aquest acord al nostre programa electoral municipal del maig del 2015 i per tant ho cumplirem.

Sant Cebrià de Vallalta , Juliol del 2018