Sant Cebrià de Vallalta

Reconstruïm!

  • Actualitzat:
  • Creat:

m'agrada!

Mònica Garcia per sant Cebrià de Vallalta

Falca municipals 2019

Ara farà tot just 12 anys que vaig entrar com a regidora socialista a Sant Cebrià. Hi ha coses que no han canviat, com la il·lusió de seguir treballant per aquest poble des del respecte però acompanyada amb un equip amb més experiència i capacitat per millorar el nostre dia a dia, i altres que, malauradament no s’han treballat per conservar-les i s’han deixat perdre.

Hem de reprendre el rumb que vam perdre fa 4 anys i tornar a fer créixer aquest poble, amb nous serveis pels nostres vilatans, reconstruint i millorant serveis com la recollida d’escombraries, les restes vegetals, el transport a la demanda, el projecte d’Hivernacle amb més participació i de qualitat, la seguretat… i com no la transparència i el respecte per les institucions i la gent del poble.

Ara més que mai, cal triar bé, apostar pel municipalisme i confiar una vegada més en l’experiència que ens avala  i  hem  pogut  desenvolupar  quan  hem  governat,  des  de la implantació de la Fira de la Maduixa, eliminació de les quotes urbanístiques, la construcció de l’Escola bressol, impuls a l’escola Pi Gros, transport a la demanda, premi a la transparència, projecte socioeducatiu l’Hivernacle i altres més que volem encetar amb el vostre suport.

Entre tots hem d’aconseguir un poble millor a partir de finals d’aquest mes, quan tornarem a les urnes i escollirem els nostres representants, per això us demanem el vostre vot de confiança.

Em comprometo a encetar aquest projecte amb il·lusió, amb l’experiència que ens avala, honestedat i treball i presentat com sempre l’alternativa positiva!

MÒNICA GARCIA
CANDIDATA A L’ALCALDIA

Fitxers adjunts: